Posztós, Gabriella (2022) Tej-, tojás- és gluténmentes "kalács" kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_posztos_gabriella.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Development of dairy, egg and gluten free braided bread
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 14:47 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 14:47 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135538 |
Actions (login required)
View Item |