Gyümölcsszörpnek megfelelő modellanyaggal elvégzett összehasonlító kioldódási vizsgálat original illetve RPET anyagból készült flakonokból

Gál, Mária Márta (2022) Gyümölcsszörpnek megfelelő modellanyaggal elvégzett összehasonlító kioldódási vizsgálat original illetve RPET anyagból készült flakonokból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_gal_maria_marta.pdf] PDF
2022_gal_maria_marta.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative migration testing carried out with a model material corresponding to fruit syrup from bottles made of original or RPET material

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 09:19
Last Modified: 2023. Aug. 07. 09:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135529

Actions (login required)

View Item View Item