Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata

Kocsis, Tamás (2022) Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_kocsis_tamas.pdf] PDF
2022_kocsis_tamas.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Comparative analysis of the physical and organoleptic properties of beers

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 10:04
Last Modified: 2023. Aug. 08. 10:04
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135514

Actions (login required)

View Item View Item