Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére

Szabó, Tímea (2022) Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_szabo_timea.pdf] PDF
2022_szabo_timea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Effect of grain malts for the quality of wheat flour products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 10:46
Last Modified: 2023. Aug. 07. 10:46
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135499

Actions (login required)

View Item View Item