A COVID-19 járvány hatása a hazai húsfogyasztásra

Lénárt, Larion (2022) A COVID-19 járvány hatása a hazai húsfogyasztásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_lenart_larion.pdf] PDF
2022_lenart_larion.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Impact of the COVID-19 pandemic on domestic meat consumption

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lendvai, Edina
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 09:27
Last Modified: 2023. Aug. 07. 09:27
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135493

Actions (login required)

View Item View Item