Lénárt, Larion (2022) A COVID-19 járvány hatása a hazai húsfogyasztásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_lenart_larion.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
Impact of the COVID-19 pandemic on domestic meat consumption
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lendvai, Edina
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 07. 09:27 |
Last Modified: | 2023. Aug. 07. 09:27 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135493 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |