Farkas, Cintia Viktória (2022) Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_farkas_cintia_viktoria.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
Rheological properties and sensory evaluation of mayonnaise of different composition
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pintér, Gáborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 07. 09:12 |
Last Modified: | 2023. Aug. 07. 09:12 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135487 |
Actions (login required)
View Item |