Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között

Gyevi-Szabó, Viktória (2022) Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_gyevi_szabo_viktoria.pdf] PDF
2022_gyevi_szabo_viktoria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Examining the effect of proofing interruption on the quality of bakery products under factory conditions

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 09:21
Last Modified: 2023. Aug. 07. 09:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135484

Actions (login required)

View Item View Item