Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata

Vargáné Nagy, Gabriella Zsófia (2022) Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_vargane_nagy_gabriella_zsofia.pdf] PDF
2022_vargane_nagy_gabriella_zsofia.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Examination of colour and colour stability of Vienna sausages with different meat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 11:50
Last Modified: 2023. Aug. 07. 11:50
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135478

Actions (login required)

View Item View Item