Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata

Boros Gyevi, Vivien (2022) Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_boros_gyevi_vivien.pdf] PDF
2022_boros_gyevi_vivien.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Study on bread baking quality of triticale cultivars from Szeged

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mihály-Langó, Bernadett
Laborvezető – Gabonakutató Nonprofit Kft.
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 14:44
Last Modified: 2023. Aug. 07. 14:44
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135475

Actions (login required)

View Item View Item