Hajbel, Huanita (2022) Fűszerpaprika féltermék szárításának és tárolás körülményeinek hatása a késztermék színére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_hajbel_huanita.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Effects of the drying process and the storage conditions of dried paprika on the colour of paprika powder
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Véha, Antal
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 08:48 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 08:48 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135474 |
Actions (login required)
View Item |