Környezetbiológiai szempontból előnyös étkezési búzafajták előállítása

Pataki, Márta (2022) Környezetbiológiai szempontból előnyös étkezési búzafajták előállítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_pataki_marta.pdf] PDF
2022_pataki_marta.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Improvement of environment-friend common wheat varieties

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 10:31
Last Modified: 2023. Aug. 07. 10:31
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135473

Actions (login required)

View Item View Item