Ungor, Róbert (2022) Konzervipari hasznosítású szemes termények táplálkozásbiológiai értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_ungor_robert.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (858kB) |
English title
Nutrition biology assesment of utilized canning industry grain crops
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Véha, Antal
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 15:41 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 15:41 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135464 |
Actions (login required)
View Item |