Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére

Dobozi, Bence (2022) Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_dobozi_bence.pdf] PDF
2022_dobozi_bence.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Effects of yeasts on the growth of microorganisms involved in food fermentation

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pfeiffer, Ilona
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 03. 09:48
Last Modified: 2023. Aug. 03. 09:48
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135380

Actions (login required)

View Item View Item