Kondász, Dominika (2022) Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_kondasz_dominika.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Investigating the correlation between color and ingredients in wheat flour
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 03. 10:17 |
Last Modified: | 2023. Aug. 03. 10:37 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135376 |
Actions (login required)
View Item |