Tao, Chengfang (2022) Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_tao_chengfang.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lantos, Ferenc
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 07. 11:10 |
Last Modified: | 2023. Oct. 11. 15:11 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135193 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |