Aszkorbinsav mennyiségi meghatározása különböző fenyőfafajták hajtásaiban

Búza, Orsolya (2021) Aszkorbinsav mennyiségi meghatározása különböző fenyőfafajták hajtásaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_buza_orsolya.pdf] PDF
2021_buza_orsolya.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Quantitative determination of ascorbic acid in different species of pine tree sprouts

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
PhD egyetemi oktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 09:29
Last Modified: 2022. Aug. 16. 09:54
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127657

Actions (login required)

View Item View Item