Dudás, Dávid István (2021) Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_dudas_david_istvan.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
English title
Development of dry pasta using different various of gluten free flours
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
PhD. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 12. 15:23 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127628 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |