Istella, Orsolya (2021) A Hajós-bajai borvidékről származó borok összetételének, fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_istella_orsolya.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
The examination of the physical and sensory properties of the wines from the Hajós-Baja wine region
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gépészeti Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Lemmer, Balázs
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 09:30 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127582 |
Actions (login required)
View Item |