Biológiai hatóanyagok hatása élelmiszerről izolált bakteriális biofilmeken

Fabó, Ferenc (2021) Biológiai hatóanyagok hatása élelmiszerről izolált bakteriális biofilmeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_fabo_ferenc.pdf] PDF
2021_fabo_ferenc.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (658kB)

English title

Effects of biological agents on bacterial biofilms isolated from food

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 08:20
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127472

Actions (login required)

View Item View Item