Daróczi, Dénes (2021) Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_daroczi_denes.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Monitoring the organoleptic properties of dry sausages with paprika during the shelf life
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Műszaki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Lemmer, Balázs
tanszéki mérnök, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 09. 15:17 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 09:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127434 |
Actions (login required)
View Item |