Mocsári, Evelin (2021) Enzimek hatása élelmiszerekben előforduló mikroorganizmusok aktivitására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_mocsari_evelin.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Effect of enzymes against the activity of food-related microorganisms
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bencsik-Kerekes, Erika Beáta
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2022. Apr. 12. 08:09 |
Last Modified: | 2022. Apr. 12. 08:09 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124206 |
Actions (login required)
View Item |