A tejzsírtartalom ingadozásának vizsgálata a laktáció egyes szakaszaiban, a Szegvári Puskin Termelőszövetkezetben

Kérdő, Márton A tejzsírtartalom ingadozásának vizsgálata a laktáció egyes szakaszaiban, a Szegvári Puskin Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of xxxx_kerdo_marton.pdf] PDF
xxxx_kerdo_marton.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Tejtermelés, Tejzsír, Laktáció, Szegvár
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.02. Agriculture related to animal husbandry, dairying, livestock raising
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Feb. 03. 09:12
Last Modified: 2022. Feb. 11. 14:09
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/121639

Actions (login required)

View Item View Item