Növényi és állati eredetű olajok enzimatikus lebontása és antimikrobiális hatásának vizsgálata.

Furka, Zsófia Terézia (2020) Növényi és állati eredetű olajok enzimatikus lebontása és antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_furka_zsofia_terezia.pdf] PDF
2020_furka_zsofia_terezia.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (773kB)

English title

Enzymatic degradation and antimicrobial activity of vegetable and animal oils.

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Mikrobiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2021. Mar. 19. 09:22
Last Modified: 2021. Mar. 19. 09:22
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110256

Actions (login required)

View Item View Item