Furka, Zsófia Terézia (2020) Növényi és állati eredetű olajok enzimatikus lebontása és antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_furka_zsofia_terezia.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (773kB) |
English title
Enzymatic degradation and antimicrobial activity of vegetable and animal oils.
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2021. Mar. 19. 09:22 |
Last Modified: | 2021. Mar. 19. 09:22 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110256 |
Actions (login required)
View Item |