Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése

Takács, Ágota (2020) Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_takacs_agota.pdf] PDF
2020_takacs_agota.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The developing of glutenfree long shelf biscuit

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 13:50
Last Modified: 2021. Mar. 08. 13:50
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108773

Actions (login required)

View Item View Item