Takács, Ágota (2020) Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_takacs_agota.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
The developing of glutenfree long shelf biscuit
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 08. 13:50 |
Last Modified: | 2021. Mar. 08. 13:50 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108773 |
Actions (login required)
View Item |