Fodor, Lívia Katalin (2020) Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_fodor_livia_katalin.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (853kB) |
English title
The effect of gelatin film containing essential oil on microbiology condition of chicken breast contaminated with Enterobacter sp. and Staphylococcus aureus
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 05. 14:42 |
Last Modified: | 2021. Mar. 05. 14:42 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108696 |
Actions (login required)
View Item |