Keresztély, Klaudia (2020) Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_keresztely_klaudia.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Consuming habits of naturally gluten-free foods among people with celiac disease
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lendvai, Edina
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 09. 15:21 |
Last Modified: | 2021. Mar. 11. 07:43 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108689 |
Actions (login required)
View Item |