Barna, Dorina Bettina (2020) A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_barna_dorina_bettina.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Changes in nutritional values of chokeberry, in different formulations.
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tiborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 08. 15:57 |
Last Modified: | 2021. Mar. 08. 15:57 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108620 |
Actions (login required)
View Item |