Zakupszki, Zita Boglárka (2020) Gluténmentes lisztek keményítőtartalmának polarimetriás módszerrel történő meghatározásának kidolgozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_zakupszki_zita_boglarka.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Development of the determination of starch content of gluten-free flours by polarimetric method
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 03. 15:26 |
Last Modified: | 2021. Mar. 05. 07:37 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108547 |
Actions (login required)
View Item |