Szűcs, Sándorné (2006) Idegen kultúrák hatása a magyar gasztronómiára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2006_szucs_sandorne.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Teacher Training College
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 06. Humanities > 06.01. History and archaeology > 06.01.01. History > 06.01.01.18. Cultural heritage, cultural memory |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Feb. 09. 08:03 |
Last Modified: | 2021. Feb. 09. 08:03 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105974 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |