Az árpa és kukorica propionsavas tartósítása és felhasználása a sertéstakarmányozásban

Papp, László (2010) Az árpa és kukorica propionsavas tartósítása és felhasználása a sertéstakarmányozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2010_papp_laszlo_02.pdf] PDF
2010_papp_laszlo_02.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (13MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Takarmányozástani és Műszaki Intézet

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné, Dr. Péter Judit
intézetvezető, egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Takarmányozás, sertés, Propionsav, Takarmánytartósítás, Mikotoxinok
Subjects: 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.02. Husbandry
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Nov. 09. 07:41
Last Modified: 2021. Nov. 25. 08:22
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102554

Actions (login required)

View Item View Item