Papp, László (2010) Az árpa és kukorica propionsavas tartósítása és felhasználása a sertéstakarmányozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2010_papp_laszlo_02.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (13MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Takarmányozástani és Műszaki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné, Dr. Péter Judit
intézetvezető, egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Takarmányozás, sertés, Propionsav, Takarmánytartósítás, Mikotoxinok |
Subjects: | 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.02. Husbandry |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Nov. 09. 07:41 |
Last Modified: | 2021. Nov. 25. 08:22 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102554 |
Actions (login required)
View Item |