Szakolczai, László (2001) Az L-karnitin hatásának vizsgálata a broiler csirkék takarmányozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2001_szakolczai_laszlo.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (21MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Dr. Judit
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Sófalvy, Dr. Ferenc
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Avasi, Dr. Zoltán
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | L-karnitin, Brojlercsirke, Takarmányozás, baromfi |
Subjects: | 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.02. Husbandry |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 03. 10:19 |
Last Modified: | 2022. Jan. 19. 08:59 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100905 |
Actions (login required)
View Item |