A méz minőségének meghatározása

Szűcs, László (2000) A méz minőségének meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2000_szucs_laszlo.pdf] PDF
2000_szucs_laszlo.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (16MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Állatélettani és Állategészségtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kulik, Dr. Jenő
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Méztermelés, Mézminőség
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Nov. 19. 12:56
Last Modified: 2021. Nov. 19. 12:56
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100605

Actions (login required)

View Item View Item