Szűcs, László (2000) A méz minőségének meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2000_szucs_laszlo.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (16MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Állatélettani és Állategészségtani Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kulik, Dr. Jenő
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Méztermelés, Mézminőség |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Nov. 19. 12:56 |
Last Modified: | 2021. Nov. 19. 12:56 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100605 |
Actions (login required)
View Item |