A kappanozás hatása a húsminőségre

Rédai, Ferenc (1998) A kappanozás hatása a húsminőségre. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1998_redai_ferenc.pdf] PDF
1998_redai_ferenc.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Állatélettani és -egészségtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Sinkovics, Dr. György
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Kappanozás, Húsminőség, Baromfitenyésztés
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science
04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science > 04.03.01. Veterinary medicine
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 17. 13:46
Last Modified: 2022. Jan. 14. 11:58
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100327

Actions (login required)

View Item View Item