Rédai, Ferenc (1998) A kappanozás hatása a húsminőségre. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
PDF
1998_redai_ferenc.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
Institution
Debreceni Agrártudományi Egyetem
Faculty
Department
Állatélettani és -egészségtani Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Sinkovics, Dr. György
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Kappanozás, Húsminőség, Baromfitenyésztés |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science 04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science > 04.03.01. Veterinary medicine |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 17. 13:46 |
Last Modified: | 2022. Jan. 14. 11:58 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100327 |
Actions (login required)
View Item |