Items where Subject is "05.05.01.07. Legal systems, constitutions, foundations of law"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 29.

Thesis

Bakos, Gábor (2016) A munkaügyi döntőbíráskodás az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Petra (2012) A választások nemzetközi megfigyelése, különös tekintettel a 2009-es afganisztáni elnök- és hatósági választásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh-Udvardy, Andrea (2016) Ügyiratkezelés a közigazgatásban. Gyakorlati tapasztalatok budapest főváros IV. Kerület polgármesteri hivatalában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth, Beáta (2016) A munka világa a Csillag börtön rácsain belül és azokon túl. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benedek, Tamás (2012) A vadászati jog főbb jogintézményei és azok rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bera, Szilvia Katalin (2014) A jogi oktatás története az Egyesült Államokban, Angliában, Európában és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bibok, Ágnes (2022) A bizalmi vagyonkezelési szerződés a jogszabályok és az üzleti élet keresztmetszetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Rita (2016) Az atipikus munkavégzési jogviszony – különös tekintettel a munkaerő-kölcsönzésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csibrány, Anna (2010) Sztrájk, a munkavállalók legfőbb érdekvédelmi eszköze. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csibrány, Anna (2012) A magyar sztrájkszabályozás problematikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csicsman, Regina (2016) A felsőoktatás és a munkaerő-piaci igények összehangolása a duális képzés által. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Tímea (2011) A magyar családtámogatási rendszer kihívásai és lehetséges megoldásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Granyák, Irén (2016) Az Alkotmánybíróság eljárásjoga – az alkotmányjogi panasz-eljárások fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyüre, Ilona (2016) Együttműködési kompetenciák a szervezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsuzsanna (2017) A köztársasági elnöki intézmény létrehozása a rendszerváltáskor és szabályozása az Alaptörvényben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Enikő (2016) Jogi keretek az egészségügyi ellátások igénybevételére, különös tekintettel a magyar állampolgárok külföldön történő ellátására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ráfael, Netti Bianka (2016) Munkanélküliség alakulása az Európai Unióban és a közfoglalkoztatás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Miklós Mátyás (2016) A demográfia gazdaságpolitikai hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szelei, Alexandra (2016) Távmunka vizsgálata az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Jani, Eszter Hedvig (2010) Távmunka az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szollár, Ádám (2016) Egyenlő bánásmód elve és esélyegyenlőség az alkotmánybírósági döntések tükrében. Az Alkotmánybíróság szerepe az egyenlő bánásmód és az esélyegyenlőség előmozdításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Renáta (2016) Munkavállalás pályakezdőként Magyarországon, Németországban és Ausztriában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Anett (2016) A társadalombiztosítási ellátások fedezetének megállapítási módszerei az adóhatóság becslési eljárásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tatár, Zsófia (2014) Veszélyeztetett munkavállalók munkajogi védelme nemzetközi és magyar viszonylatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tatár, Zsófia (2016) Munkáltatói felmondás és azonnali hatályú felmondás különös tekintettel a bírói joggyakorlatra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, László Krisztián (2014) Az európai jogharmonizáció elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Enikő (2016) Közalkalmazotti jogviszony létesítése és megszűntetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vecsernyés, Renáta (2016) A gyermekvállalást segítő állami eszközök. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zarnócz, Renáta (2016) A teljesítményértékelés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. február 28. 23:34:54 CET.