Almási, Krisztián (2009) Funkcionális genomikai kísérletek lucerna eredetű aldóz-reduktáz génnel a búza abiotikus stressztolerancia javítsára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Antalicz, Zoltánné (2005) Silókukorica-tartósítás biológiai konzerválószerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ari, János (1974) A tehéntej fehérjetartalmának vizsgálata PRO-MILK készülékkel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Arriaran, Silva Elsa Maria (2022) Development of genotype specific in vitro micropropagation method in sweet potato. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bakró, Dóra (2018) Egy Tnt1 inszerciós mutáns Medicago truncatula növény szimbiotikus fenotípusának jellemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Balázs, Petronella (2023) Szamóca termesztéstechnológiájának bemutatása és értékelése egy vegyes gazdaságban. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Bartha, Ferenc (1975) Különböző lucernatartósítási módok összehasonlító vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Belina, Katalin (1998) Az állatvédelem irányelveinek történeti áttekintése. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Benkó, Erzsébet (1976) Az alkalmazott keltetési technológia vizsgálata a szentesi Árpád Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Benkő, Zsolt (1996) Tavaszi árpafajták mikrospóra-kulturájának kidolgozása. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Berkó, Péter (2005) Sertéstakarmányok savanyítása biológiai konzerválószerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Biró, Judit (2022) Az olajtök kultúrában posztemergensen alkalmazott herbicid kezelés időzítésének hatása a készítmény hatékonyságára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
Bujdosó, Gergely (1977) Különböző silózási eljárásokkal modell silóban készített lucerna szilázsok összhasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Bálint, Máté (2023) Sertéshízlalás- és vágás során keletkező melléktermékek feldolgozása céljából létesítendő beruházás tervezése, valamint ipari kutatás keretében elvégzett termékfejlesztés irányainak kijelölése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bánfi, István (1988) Holstein-frízzel végzett fajtaátalakító keresztezés hatásának vizsgálata a hódmezővásárhelyi Rákóczi Mgtsz-ben. Postgraduate education, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Báron, Imre (1971) Sejtgenetikai módszerek alkalmazásának lehetőségei a állattenyésztés területén. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Bíró, Sámuel (1996) A vöröshagyma posztemergens gyomirtása. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Bíró, Ákos (1997) A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Bürgés, Csaba Szabolcs (1996) A biológiai megporzás alkalmazása a paradicsom hajtatásában a szentesi "Árpád" Szövetkezetben. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Csizmadia, Miklós (1996) A búza viszkozitásának és takarmányértékének összefüggései. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Dobó, Krisztián (2005) Az őszi fokhagyma termesztési technológiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Dudás, Béla (2005) Biogáz termelés- és hasznosítás egy állattartó telep esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Faluhelyi, László (1983) A lósperma mélyhűtése. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
Finta, Ákos (2013) A rizs (Oryza sativa L.) hidegtűrő képsességének fokozása biotechnológiai módszerekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Frajka, Ágota (1977) Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Frendl, Józsefné (1977) A pecsenyebárány előállítás korszerű technológiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Földesdi, Éva (1977) Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Ha, Vinh Linh (2022) Study on beta-carotene content of orange-fleshed sweet potato and its potential in controlling vitamin A deficiency. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Harsányi, Nóra (1997) A Reseda lutea L. morfológiája és csírázásbiológiája. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Hunyadi, István and Jakab, Lajos (1997) A nyúlondó tartósítása és a tartósított ondóval kapott eredmények. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Huszák, Péter (1984) A fertőtlenítőszer rotáció hatása a keltetői mikroflórára. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
Kakuszi, Lilla (2005) A mezőgazdasági melléktermékek és kommunális szerves hulladékok hasznosítása és biogáz előállítása a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kapus, Katalin (1999) Biomasszaprodukció újrahasznosításának lehetőségei. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Kecskés, Tibor (1976) A tej fehérjetartalmának vizsgálata a szegvári "Puskin" Termelőszövetkezet tehenészetében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Keresztesi, Petra (2018) Biogazdálkodás szerepe a fenntartható mezőgazdaságban : (biokertészkedés). Other, Szegedi Tudományegyetem.
Kiri, Erzsébet (1975) A forrólevegős lucernatartósítás elemzése a táplálóanyag megőrzés szempontjából a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Főiskolai Tangazdaság tankerületében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Kiss, Zoltán (1997) Számítógépes telepirányítási rendszerben működő egyedi tejmennyiségmérők vizsgálata. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Konkoly, Marianna (2009) Új genetikai források létrehozása géncsendesítés tanulmányozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kopeller, Éva (1977) Az étkezési tojás termelése, ökonómiai vizsgálata és értékelése a Tojástermelő Közös Vállalkozás telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Kotogány, Árpád (2012) Őszi káposztarepce termesztése szélsőséges időjárási viszonyok között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kummer, Ferenc (2022) Paprikatermesztésben alkalmazott biológiai védekezési módszerek költséghatékonyságának vizsgálata különböző hajtató berendezésekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
Le, Vinh Sang (2022) Study of Biostimulant in Maize seed's germination. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Leel-Őssy, Gábor (2021) A biológiai szúnyogírtás kihívásai és a precíziós módszerek alkalmazási lehetőség. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
Lukmonov, Ikromovich Tokhirmalik (2022) Possibilities of hydroponic plant production in agriculture. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Matheisz, Zoltán (1998) A növény aktivizáló bion készítmény hatékonyságának vizsgálata gabonalisztharmat (Erisyphe graminis) ellen őszi búzában. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Meglécz, Beáta (1996) Természetes eredetű hozamfokozó hatás vizsgálata broilerhizlalásban. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Mukus, Vivien (2018) A guanakó, jávorszarvas és muflon anyagcseréjében résztvevő mikrobák összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mándity, József (1974) A tejtermelés ökonómiai vizsgálata a felsőszentiváni Új Élet Mg-i Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Mészáros, Katalin (1974) A tápok és koncentrátumok energiadúsításával kapcsolatos erőtakarmánygyári és keverőüzemi tapasztalatok. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Nyitrai, Éva (2023) Zöldborsófajták összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Nyári, Melitta Éva (2020) Négy környezetkímélő gazdálkodási mód összehasonlítása: A permakultúra lehetséges szerepe a szemléletváltásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ország, Mária (1977) Az 50 százalékos húsliszt takarmányozási értékének elemzése laboratóriumi vizsgálatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Papp, Krisztián (2009) A búza transzgénikus nemesítésének múltja, jelene és jövője a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Prágai, Norbert (2013) Biogazdálkodás szerepe a fenntartható mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Pásztor, László (1996) Az extrahált szójadara részleges helyettesítésének lehetőségei broilertápokban "Napenerg-B" készítménnyel. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Rácz, Anna (1986) Különböző génösszetételű tehéncsoportok értékmérő tulajdonságainak összehasonlítása. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
Simon, István (1977) A lucerna növény tápláló- és egyéb hatóanyag-tartalom változása a fejlődés folyamán. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Sisák, Attila (2023) Biostimulátorok hatékonyságának vizsgálata saját gazdaságunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Slezák, Norbert (2005) Kárpia étkezési paprika hideghajtatása magángazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szabari, Diána (2017) A biogazdálkodás és a biotermékek : jogi perspektíva. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Sziráczki, Anikó (1996) A genotípus hatása a libamáj minőségére. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Szőke, Csaba (1998) A májliba feldolgozás technológiája a Mezőkovácsházi Conavis Rt Pannonliver baromfifeldolgozó gyárban. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Süle, Ferenc (1998) A cigaretta érzékszervi vizsgálata, a dohányfeldolgozás és a cigarettagyártás technológiája. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Tenke, Barbara (2010) A vaddisznóhús ásványi anyag tartalmának vizsgálata különböző vaddisznós kertekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ternai, Lajos (1976) Különböző minőségű lucernaszenázsok táplálóanyag kihasználásának vizsgálata a Takarmányozástani Tanszék kísérleti telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Ujlaki, Mónika (2023) Történelmi levendulások Magyarországon és a Váci Egyházmegyei levendulás bemutatása. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Varga, Piroska (1977) Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Varga, Péter (2023) Kukorica hibridek tőszámreakciójának vizsgálata eltérő évjáratokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Veres, Erika (2007) Dohány ko-transzformációja szimbiotikus nitrogén-kötés kialakításában résztvevő génekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vita, Margit (1977) A takarmányozásban felhasznált különböző K vitamin készítmények vizsgálata kémiai és biológiai módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Váczi, Vivien (2022) A fiatal őszi árpa antioxidáns kapacitásának vizsgálata a bioaktív anyagainak összefüggésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vízi, Judit (1976) A háztáji tojástermelés lehetőségeinek vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Kisállattenyésztő ÁFÉSZ körzetében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Zheng, Siting (2022) Identification of Glu-A3 and Glu-B3 alleles in Hungarian bread wheats using PCR markers. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.