Item where specialization "szociológia" and date of item 2020

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: A["Update/Views:jump_separator" not defined]C["Update/Views:jump_separator" not defined]D["Update/Views:jump_separator" not defined]F["Update/Views:jump_separator" not defined]I["Update/Views:jump_separator" not defined]K["Update/Views:jump_separator" not defined]L["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]O["Update/Views:jump_separator" not defined]P["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]V["Update/Views:jump_separator" not defined]Z
Number of items: 19.

A

Annus, Szabolcs (2020) Az LMBT+ közösség médiareprezentációi napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csizmadia, Edmond (2020) Internetes öngyógyítás vagy intézményes orvosi kezelés? A magyar fiatalok egészségmagatartásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dakó, József (2020) A társadalmi igazságosság érvényesülése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Frei, Alexa (2020) Kik azok az Alfák? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ilyés, Ákos (2020) A bennünk élő nemi sztereotípiák társadalmi hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kálóci, Gusztáv (2020) Egy kovásznai és egy kalocsai középiskola tanulóinak olvasási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lepár, Adriana (2020) Itthon, Otthon (Az elvándorlás jellemzői Szerbiában és Magyarországon). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Gergely (2020) A középiskolások szerfogyasztási szokásai és a szülők nevelési attitűdjeinek kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mayer, Fanni (2020) Klímaváltozás, környezettudatos magatartás az Y és a Z generáció szemével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ottroba, Alexandra (2020) Bőrbe vésett minták: A tetoválások társadalmi megítélésének változásai az első világháborútól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Péli, Katalin (2020) Korrupciós helyzetkép Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Bálint (2020) Az alacsony vállalkozói hajlandóság és kedv Magyarországon és az ehhez hozzátartozó történelmi háttér. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2020) Női polgármesterek néhány település élén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Emese (2020) A szülő és a gyermek közötti érzelmi kapcsolat egy középiskolában végzett kutatás alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Emese (2020) A szülő és a gyermek közötti érzelmi kapcsolat egy középiskolában végzett kutatás alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Gábor Roland (2020) A moldvai katolikusok nyelvi revitalizációjának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Ákos (2020) Hova nézel tévézés közben? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vámos, Márton (2020) Pártpreferenciák és szavazótáborok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zélity, Alexandra (2020) Gazdasági, társadalmi és technológiai változások hatásai az Y generáció párválasztásai szokásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. június 22. 12:00:45 CEST.