Item where specialization "pedagógia" and date of item 1974

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 8.

Budai, Istvánné (1974) A középiskolás tanulók politikai érdeklődésének és tudásszintjének vizsgálata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Galántai, Jánosné (1974) A diákkollektiva szervezettsége, önállósága, a tanulói öntevékenység és belső demokratizmus a Bajai Leánykollégium tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Keczer, Tamás (1974) A személyiségfejlődés és a közösségi kapcsolatok vizsgálata a pályaválasztás és az identifikáció tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Naszály, Márta (1974) Tudásszintmérés az általános iskolai kémia 7. osztályos anyagából. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Polgár, István (1974) A koedukáció kialakulásának történeti áttekintése és bevezetése Kecskeméten. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabkov, Miklós (1974) A cigánytanulók néhány nevelési problémái a Bankfalui Körzeti Általános Iskolában szerzett tapasztalatok alapján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szilágyi, Judit (1974) A fegyelmi helyzet vizsgálata a Bebrits Lajos Vasútforgalmi Technikumban (A fegyelemsértések oldaláról). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Vida, Mihálnyé (1974) A kémia programozott oktatásának lehetősége az általános iskola 7. osztályában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. június 2. 22:59:51 CEST.