Item where specialization "pénzügy és számvitel" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Ö
Number of items: 78.

B

Babóth, Bianka (2017) A lakás-takarékpénztárak kialakulása, jelenlegi szabályozása és a piaci szereplők bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bacsa, Pálma (2017) A gazdasági világválságtól napjainkig : a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. Vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Máté (2017) Az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok vizsgálata Algyő példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benedeczki, Tamás (2017) A vállalkozások tőkeszerkezetének aktuális kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buknicz, Martina (2017) Az ABC Építőipari Kft. vagyoni, pénzügyi, jövelelmezőségi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Béres-Deák, Kitti (2017) Vezetői számvitel és kontrolling alkalmazása a Bosal Hungary Kft-nél : csoport eredménykimutatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Búza, Ildikó (2017) Tárgyi eszközök szerepe, életpályája a magyar és a német sztenderdek alapján a Continental Contitech Fluid Automotive Hungária Kft-nél. Other, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csikós, Andrea (2017) Az áfacsalás elleni küzdelem hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóti, Annamária (2017) A működési eredmény manipulációjának előzményei, eszközei, következményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csúzi, Anita Katalin (2017) Szörp Kft. szörp - és üdítőgyártásának számvitele és önköltségszámítása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Cukor, Ágnes (2017) A Transcommers Kft. jövőképe és üzleti tervének elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dakó, József (2017) A magyar állami nyugdíjrendszer jelen és lehetséges jövője a demográfiai változások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter, Eszter (2017) A Pillér Takarékszövetkezet komplex elemzése : a takarékszövetkezeti egyesülések hátterének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egedi, Tímea (2017) Életbiztosítások és egyéb megtakarítási formák életszakaszonkénti vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabók, Roland (2017) Az adózás és számvitel kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Jennifer Aida (2017) Az öngondoskodás problémái a magyar társadalomban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi, Tímea (2017) A fogászati biznisz fejlődésének áttekintése egy szegedi cég elemzésével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gondi, Bence (2017) Devizaárfolyam-kockázatok kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyozsán, Krisztina (2017) A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Igazgatóságán alkalmazott számviteli információs rendszer. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Gömöri, Ágnes Vivien (2017) Növekedési Hitelprogram: Matolcsy "csodafegyvere"? Other, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajagos, Henrietta Mónika (2017) A Fókusz Takarékszövetkezet bemutatása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Andrea (2017) Az éves beszámoló könyvvizsgálatának tervezési és kockázatbecslési szakasza egy mezőgazdasági vállalkozásnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Anna Dominika (2017) Válságok túlélése a hazai kis- és középvállalkozások életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harkai, Nikolett (2017) A fiatal gazdák induló támogatása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hetényi, Lilla (2017) Üzleti tervezés és egy középtávú üzleti terv teljesülésének a visszamérése a terv és tényadatok alapján "Hőforrás Kft." példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hetényi, Vivien (2017) Az értékpapírok a CIB Bank Zrt. világában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hunyadi, Dóra (2017) A védőnői hálózat jelenlegi helyzete a finanszírozási problémák tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta, Nikolett (2017) Államilag támogatott megtakarítási formák és hitelek bemutatása a fiatalkori öngondoskodás összefüggésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Joó, Dávid (2017) A fiatalok lakáshoz való jutásának lehetőségei korunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kardos, Dóra (2017) A Csongrád Megyei Kormányhivatal működése az integráció tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kieta, Bettina (2017) Pénzügyi helyzet vizsgálata egy esettanulmányon keresztül : a Working Capital és a rövid távú likviditási mutatók alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kimpán, Erika (2017) Segélykiáltás a vidékért. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Endre László (2017) Határidős fedezeti ügyletek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Laura (2017) Családi Otthonteremtési Kedvezmény az OTP Bank Nyrt.-nél. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Koszta, Alexandra (2017) A számlázás és a Szegedi Tudományegyetem számlakezelése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Krajnyák, Adrienn Mónika (2017) A Csongrád Megyei Napsugár Otthon pénzügyi feladatai. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kántor, Nikolett Vivien (2017) A növekedési hitelprogram hatása a kis- és középvállalkozások finanszírozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kátay, Csaba András (2017) A személyi jövedelemadó múltja és jelene. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Hédi (2017) Meddig tartható a tételes adó népszerűsége? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lehóczki, András (2017) Az Erbslöh Hungária Kft. tevékenységbővülése és annak hatása a vállalat vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Edit (2017) A Villeroy & Boch Magyarország Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Locskai, Péter (2017) A magyar bankrendszerre vonatkozó válságkezelési gyakorlat a 2007-2008-ban kirobbant gazdasági világválság nyomán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maglódi, Viktor (2017) A Naturtex Kft. beszámolóinak elemzése 2009. és 2014. között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Majdán, Alexandra (2017) A magyar Suzuki Zrt. komplex elemzése 2007 és 2015 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Emese (2017) A magyarországi hitelintézetek működésének főbb szabályai és azok tükrében a Provident Pénzügyi Zrt. bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Morvai, Tamás (2017) Vállalati hitelekhez kapcsolódó hitelbiztosítékok és ellenőrzésük az OTP Bank fedezet monitoring moduljában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Murvai, Diána (2017) A költségszámítás módszertanának vizsgálata a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, István Zsolt (2017) A lízing konstrukciók összehasonlító elemzése a Duvenbeck Kft. gyakorlata alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Mercédesz (2017) Svájc és Csehország árfolyampolitikájának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Dóra (2017) A lakossági megtakarítások és a kockázatvállalási hajlandóság vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nedelkovics, Klára (2017) A Villeroy & Boch Magyarország Kft. eredményességének elemzése az éves beszámolók alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nyerges, Csaba (2017) A hazai lakás-takarékpénztárak bemutatása az elmúlt két évtized változásainak tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paragi, Sára (2017) A számviteli csalások és azok megelőzési módszerei a Telekom esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Renáta (2017) A környezetvédelmi adózás elmélete és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Paulik, Evelyn (2017) A NAV szeme valóban mindent lát? - avagy egy étterem adózási mindennapjai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pinczér, Vanessza (2017) A Villanykörte Kft. válaszúton: adózási formulaváltás. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Putóczki, Gábor Attila (2017) Monetáris politika és kötvényhozamok kapcsolata - egy magyar és olasz mintán ábrázolva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pósa, Donatella Fanni (2017) Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 2015. évi számviteli beszámolójának átfogó elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ribizsár, Fanni Lívia (2017) Állami szerepvállalás a kockázati tőke-piacon: ki következik Jeremie után? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rávai, Roxána (2017) A napközbeni többszöri átutalási rendszer bemutatása és hatásainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Somlyai, László (2017) A vállalati hitelezés egyensúlytalanságának problémái Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Csaba (2017) Helyi pénzrendszerek elméleti háttere, közgazdasági jelentősége és fejlesztése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Pál (2017) Az arany bétája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Alexandra (2017) A magyar autóipari beszállítók helyzete: a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. Vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi mutatóinak elemzése több év beszámolói alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Réka (2017) Magyarország ingatlanpiacának alakulása, az államilag támogatott hitelek és vissza nem térítendő támogatások hatására. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Szemirámisz (2017) A Hungerit Baromfi-feldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. pénzügyi elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke-Kis, Tamás (2017) Finanszírozási stratégiák és a tulajdonosi struktúra egy kisvállalat életében : a Szőke és Társai Kft. vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Beatrix Éva (2017) A Contitech Rubber Industrial Kft. vagyoni-, pénzügyi jövedelmi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata számviteli beszámolók alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sárkány, Attila (2017) A minimálbér szabályozásnak a célja és gazdasági hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sávai, Zsanna (2017) Az általános forgalmi adóra irányuló visszaélések problémája és azok elleni fellépés Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Temkó, Laura Edina (2017) A fiatalok lakáshelyzetére ható lakáscélú állami támogatások keresleti és kínálati tényezői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tihanyi, Zsófia (2017) Az egészségügy és annak makrogazdasági összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Klaudia (2017) Az évközi könyvvizsgálat folyamata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Kata (2017) Egy vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vass, Fanni (2017) A pénzügyi kimutatásokban elkövetett csalások és az ellenük folytatott digitalizálódó könyvvizsgálati küzdelem kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vig, Dávid (2017) Az értékcsökkenés hatása a kis- és középvállalkozások adózás előtti eredményére és adóalapjára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Virágh, Vivien (2017) A Jeremie kockázati tőke-program pályázati rendszerének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög, Cintia (2017) A Központi Hitelinformációs Rendszer jelentősége a hitelezési folyamatokban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 23. 22:09:31 CEST.