Item where specialization "nemzetközi gazdaság és gazdálkodás" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | G | K | L | N | R | S | T | V | Z
Number of items: 25.

A

Aczélné Szabó, Erika (2014) Segélyezés a világgazdaságban. Fókuszban Afrika: ártalmas vagy hasznos? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balla, Anett (2014) Harc a Napért: Kína, az Európai Unió, és az Amerikai Egyesült Államok kereskedelmi vitái és annak háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh , Szilvia (2014) A beáramló külföldi tőke hatása a fejlődésre Latin-Amerikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó, Noémi (2014) A BRICS országok fejlődése és növekedésüket hátráltató tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csabai , Róbert (2014) A nemzetközi adóelkerülés elleni küzdelem napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csővári , Barbara (2014) A súlyos szegénység és éhínség megszüntetése a fejlődő országokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Grajczár , Krisztina (2014) A MERCOSUR hatása az argentin-brazil kapcsolatrendszer bővülésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaliczka , Renáta (2014) Kína-Afrika politika: Kínai külföldi működőtőke-befektetések hatása a szubszaharai Afrika fejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes , Nikolett (2014) Magyarország a migráció fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lieszkovszky , József Pál (2014) A fekete-afrikai városfejlődés várostípusainak a migrációban és a harmadik világbeli urbanizációban betöltött szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy , Krisztina Katalin (2014) Olasz befektetések Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rácz , Dániel (2014) A befektetői kockázatészlelés vizsgálata a tőkegarantált alapokon keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Seres , Ágnes (2014) Megújuló energiaforrások felhasználására nyújtott támogatások gazdaságösztönző hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sihelnik , Emese (2014) Kínán belüli regionális különbségek és a „nyitott ajtók” politikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, István (2014) Az európai energiaszektor jövője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó , Dóra (2014) A Környezetvédelmi Termékdíj 2012-es módosításai hatékonyságának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tönki, Albert (2014) A nem konvencionális olajtermelés hatása a világgazdasági rendszerre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szurovecz , Réka Ágnes (2014) Az Összamerikai Szabadkereskedelmi Térség lehetséges hatása Brazíliára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székelyhidi , Zsófia (2014) Az EU tudásalapú gazdasága és a versenyszabályozás innovációt támogató szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sávai , Marianna (2014) A BRICS országok és a külföldi közvetlen tőkebefektetések a pénzügyi globalizáció világában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Brigitta Kinga (2014) Az ellátási láncok menedzsmentjének elméleti keretei és specifikus kérdései az autóiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Szeles , Judit (2014) Munkaerő mobilitás az Európai Unióban és a 2004-es bővítés hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga , György (2014) Európai Uniós pályázatok a felsőoktatásban, a Szegedi Tudományegyetem portfolióján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsidó , Éva (2014) A Millenniumi Fejlesztési Célok eredményei – különös tekintettel a gyermekek életének alakulására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiros , János (2014) Európai Uniós támogatások, az állami költségvetés és a pályázati elszámolások összefüggései a Szegedi Tudományegyetemen megvalósult projektek bemutatásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 11:37:56 CEST.