Item where specialization "munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási" and date of item 2009

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | S
Number of items: 93.

A

Andrási, Ida (2009) Karrierprogramok működéselmélete és az egyénre gyakorolt hatása a Tesco Global Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bacsóné Hamza, Margit (2009) A Debreceni Gyógyfürdő Kft munkaügyi kapcsolatai 1994-től napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajer, Anita Éva (2009) Sztrájkok Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig A VDSZSZ „gördülő sztrájkja” „Ahogyan Szegedről látják”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajusz, Emese Katalin (2009) A munkajog története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Andrea Márta (2009) Anyák és gyermekek szociális védelme. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barnáné Demeter, Márta Edit (2009) Gyógyszerellátás a reformok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barócsi, Sándorné (2009) Üzemi baleset kivizsgálása, ellátás folyósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berente, Ágnes (2009) A gyermekvállalás főbb problémái Magyarországon a rendszerváltástól az új évezred elejéig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztrán, Adrienn (2009) A magyar öngondoskodás sajátosságai, különös tekintettel az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztárakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bordás, Tímea Amarilla (2009) A toborzás-kiválasztás folyamat a MÁV Zrt.-nél, különös tekintettel az E – Toborzásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, Anita (2009) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borútiné Podmaniczki, Dóra (2009) A Kecskeméti Regionális Képző Központ és a Kecskeméti Kirendeltség és Szolgáltató Központ kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Botos, Marianna (2009) A magyar munkanélküli ellátórendszer sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsikné Krisztin, Eszter (2009) Gyermekek jogán járó ellátások rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsák, Brigitta (2009) Magyarország népesedéstörténetének demográfiai adatai a 17-18. századból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Imréné (2009) Munkaügyi kapcsolatok a jogi szabályozás tükrében 1988-1992. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buzgó, Erzsébet Mária (2009) A betegjogok kialakulása és gyakorlata Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bátori, Róbertné (2009) Az egészségügyi szolgáltatásra jogosultak köre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Boglárka (2009) A gyermekek jogán járó szociális jogi ellátások, mint megélhetési forma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cserős, László (2009) Az Egészségbiztosítási Pénztár megtérítési igényének érvényesítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csábi, Krisztina (2009) A magyar nyugellátási rendszer történeti fejlődése, átalakulása, jelenlegi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz, Tamás (2009) A munkaidő, pihenőidő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czirok, Ildikó (2009) Munkanélküliség napjainkban a Dél-Alföldön statisztikai adatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czrnkovics, Dragan (2009) Társadalombiztosítási ellenőrzési rendszerek és módszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czékmány, Szabolcs (2009) Egy üzemi baleset következményei a munkáltató munkavédelmi szabályszegései következtében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darvas, Viktória Edina (2009) Üzemi baleset bemutatása, a MÁV ZRt.-nél alkalmazott gyakorlat alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dombovári, Nóra (2009) Az üzemi balesetek társadalombiztosítási szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Ágnes (2009) A csoportos létszámleépítés gyakorlata és az outplacement megvalósulása Magyarországon napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Zsuzsanna (2009) Gyógyszertárak alapítási és működési szabályai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Tibor (2009) A Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.1. A munkanélküliség megelőzése és kezelése program megvalósulása Békés megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehérváriné Vorák, Tünde (2009) Korszerű ügyfélszolgálat követelményei, projekttevékenység, kommunikáció a társadalombiztosításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Terézia Piroska (2009) Munkaerő-ellátás: toborzás és kiválasztás a MÁV ZRt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Bernadett (2009) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) működési mechanizmusa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frontó, Barbara (2009) A munkanélküliség alakulása békés megyében napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, Anita (2009) A teljesítményértékelési rendszer és alkalmazása a helyi közigazgatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garzó, Imre (2009) A pályakezdő munkanélküliség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gedó, Dávid (2009) A nyomdaipari szakszervezetek fejlődése és tevékenységük az Ágazati Párbeszéd Bizottságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Geleta, Orsolya (2009) Toborzás és kiválasztás bemutatása a Kész Holding Zrt.-n keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gojdár, Csilla Erika (2009) Elégséges-e a társadalombiztosítási nyugdíjrendszer? : az öngondoskodás lehetséges formái : az önkéntes nyugdíjpénztári rendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gróth, Zsuzsa (2009) Modellek a társadalombiztosításban valamint a mai német és amerikai szociális ellátó rendszer összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Olga (2009) „Alanyi jogon járó családtámogatási ellátások”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Sándor (2009) Üzemi balesetek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurik, Ildikó (2009) Csongrád megye demográfiai, társadalomstatisztikai bemutatása a 2001. évi népszámlálás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Bettina (2009) A magyar nyugdíjrendszer nem állami pillérei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkity, Anikó (2009) A „segélyezés” rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyömbér, Erzsébet (2009) Munkaközvetítés gyakorlata az állami illetve magánszférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdonyi, Györgyné (2009) A bérgarancia alapról szóló törvény és gyakorlati alkalmazása egy konkrét felszámolási eljárás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gémes, Mónika (2009) Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkaügyi kapcsolatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Géri, Andrea (2009) A csoportos létszámleépítés és az Outplacement elméletben és gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Nikolett (2009) A gyógyítás és a gyógyszerészet történelmi fejlődése Magyarországon; A gyógyszertárak létrehozásának és működtetésének szabályozása, valamint a gyógyszerforgalmazás részletszabályai hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hamula, Mária (2009) A szexuális orientáción alapuló hátrányos megkülönböztetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harkai, Katalin Rita (2009) Megélhetéssel kapcsolatos társadalomstatisztikai adatok a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hatvani, Kinga (2009) A gyermekvállalási kedv csökkenésének hatása a szociális jogra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi, Emese (2009) Családtámogatási ellátások jellemzői Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hock, Bernadett (2009) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak kedvező és kedvezőtlen változásai az ügyfél szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hodosiné Takács, Mónika (2009) Az egyéni vállalkozó járulékfizetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Homoki, Andrea (2009) A gyermekvállalás szociális jogi megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hornok, Gabriella (2009) A rokkantsági és baleseti rokkantsági nyugdíjak fejlődéstörténete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Péter (2009) Az elöregedés hatása a társadalomra a KSH adatainak tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huber, Bálint (2009) Baja város lakásviszonyai a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huczek, Viktória (2009) A részmunkaidős és határozott időtartamban történő foglalkoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hévéziné Máté, Etelka (2009) Munkaügyi kapcsolatok a magyarországi TESCO-ban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Imre, Tamás (2009) Megélhetési viszonyok Magyarországon a KSH adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Joó, Katalin Mária (2009) Az egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség jogi szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon különös tekintettel az akadálymentesítés megvalósításának követelményeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Erzsébet (2009) Az Ebktv. rövid ismertetése után a hátrányos megkülönböztetés területeinek, formáinak bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jójárt, Sándor (2009) Munkaügyi kapcsolatok a közúti közlekedési alágazatban különös tekintettel a Közúti Közlekedési Szakszervezet tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kajtár, Ildikó (2009) A rokkant személyek helyzete és az őket megillető saját jogú nyugellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Angéla (2009) Munkanélküliség Magyarországon Rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katus, Noémi (2009) A terhes, gyermekágyas, szoptató anyák helyzete a hazai és az uniós munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Katalin (2009) Az elöregedő népesség és a nyugdíjrendszerek problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kellner, Péter (2009) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kinyó, Péter (2009) A magyar egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai és kialakulásuk története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Anikó (2009) Betegjogok érvényesítési lehetőségei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kispéter, Krisztina (2009) „A cafeteria rendszer és az Otp Cafeteria kártya bemutatása”. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Adrienn (2009) A köz szolgálatában állók díjazásának alternatívái Tények, problémák, lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klonka, Júlia (2009) A munkaerő-kölcsönzés, a magán munkaerő-közvetítés és a tanácsadó cégek alkalmazása a személyzetbeszerzés lehetséges megoldásaként. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komonyi, Tímea (2009) Nők a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányosné Tóth, Mária (2009) „Összefogva, de nem összevonva” : A munkaügyi kapcsolatok sajátosságai és gyakorlata egy integrált óvodában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2009) Az 1975. évi II. (a társadalombiztosításról) és az 1997. évi LXXXI. (a társadalombiztosítási nyugellátásról) törvények összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea Eszter (2009) Nonprofit szervezetek ismérvei és szerepük a szociális ellátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rita (2009) A munkaerő-piaci szervezetrendszer fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Mátó, Edit (2009) Az otthoni szakápolás szabályozásának változása 1996-tól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsák, Tímea (2009) Gyermekvédelmi szakellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsárné Katkics, Györgyi (2009) Magyarország népesedéstörténete a XX.század adatait vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsárné Lucza, Valéria (2009) Az online toborzás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunföldi, Diána (2009) A rászorulók számára személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások a Szociális törvény alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Károlyi, Anett (2009) Az egészségbiztosítás keretein belül nyújtott természetbeni ellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóczán, Mónika Mária (2009) A családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Nikoletta Petra (2009) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kővári, Balázs (2009) Magyarország népesedéstörténetének alakulása az elmúlt évszázadban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lados, Dóra Rozália (2009) Magyarország kötelező magán-nyugdíjbiztosítási rendszerének sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László, Bernadett (2009) A Fornetti Fagyasztott Pékáru-termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság humánerőforrás tevékenységének elemző bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szalóki, Szilvia (2009) Esélyegyenlőség az egészségügyben: A hátrányos helyzetű csoportok (romák, gyermekek, idősek) hozzáférése az egészségügyi ellátásokhoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 00:07:25 CEST.