Item where specialization "közgazdász-gazdálkodási" and date of item 2006

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 187.

Apró, Mária (2006) Az integrált takarékszövetkezetek nagyhitel kihelyezési lehetőségei, különös tekintettel a konzorciális hitelezésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Asztalos, János (2006) Ügyfélkapcsolat menedzsment. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Babarczi, Szilvána (2006) Bankprivatizáció Magyarországon és Közép-Kelet Európában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balaicz, Tibor (2006) A hazai mobilszolgáltatók versenyének hatása az árak alakulására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barát, Ferenc (2006) A sport és a sportszponzoráció kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Becsei, Péter (2006) Kooperációs kutatások eltérő gazdasági környezetben: A Kooperációs Kutató Központ koncepció érvényesülése az angolszász és skandináv területeken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Biacsi, Tamás (2006) A magyar bankrendszer privatizációja és tulajdonosi szerkezetének változása a kétszintű bankrendszer első tíz évében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó, Zsuzsanna (2006) A közigazgatás teljesítményközpontú törekvései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbényi, Katalin (2006) A magyar államháztartás reformja és a társadalombiztosítás fenntarthatósága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borgula, Enikő (2006) A végzős közgazdász hallgatók elhelyezkedési lehetőségei és esélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, József (2006) Siófok turisztikai városmarketing koncepciója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai, Zita (2006) Az uniós csatlakozás hatása az önkormányzatok működésére, különös tekintettel a környezetvédelemre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Mónika (2006) Csomagolóipari hálózat szerveződése: az UgrinPack-Integrátor kezdeményezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bárkai, Aliz (2006) Útban az információs társadalom felé (Magyarország és Németország e felé tett főbb lépéseinek és eredményeinek bemutatása). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Péter (2006) Vállalkozások beszámolóinak elemzése - a vagyoni, pénzügyi-és jövedelmezhetőségi helyzet elemzésének bemutatása egy választott társaság alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó, Vera (2006) A projektfinanszírozás és a lakáshitelezés kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csifcsák, Ágota (2006) Hogyan találkoznak egymással a pályakezdő diplomások és a kis- és középvállalkozások a munkaerő piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csollák, Anna (2006) Az Európai Unió intézményeinek munkaerő-felvételi eljárása, avagy hogyan válhatunk az EU intézményeinek alkalmazottjává. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos, Kornél (2006) A METRO Kereskedelmi Kft. "C+C" marketingstratégiája változásának vizsgálata, a sajátmárka és az ARO bolthálózat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csuhaj, Katalin (2006) Integrációs válság és gazdasági problémák: az EU a lisszaboni folyamat félidejében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dienes, Adrienn (2006) Az egyetemi technológiai inkubáció sajátosságai eltérő innovációs rendszerekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dulló, Ida (2006) Készletgazdálkodás számviteli rendszer tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dézsi, Ilona (2006) Állókép - a magyar nyugdíjrendszer 2006 első felében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős, Zsolt (2006) Közép-kelet európai upstream tevékenység döntés előkészítési, projekttervezési folyamatának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farle, Mónika (2006) Járó- és fekvőbeteg ellátás finanszírozása egy konkrét intézményben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Ágnes (2006) A stratégia megvalósításának korlátai. Középpontban az emberi tényező: Munkahelyi elégedettség növelése/megtartása, mint stratégiai feladat a változás időszakában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Zoltán (2006) A víziközmű társulatok hitelezési gyakorlata az OTP Bank Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Edina (2006) Kobe Orvosbiológiai Klaszter. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Tünde (2006) Privatizáció, mint az egészségügy feltőkésítésének eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Füzesi, Tamás (2006) A beszállítók helyzete az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gajda, Melinda (2006) Vállalkozásfejlesztés Horvátországban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Garamvölgyi, Glória (2006) Logisztikai központ a Mezőhegyesi Ipari Park területen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gelegonya, Péter (2006) Kooperációs kutatások lehetőségei a hazai építőiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Genczinger, Ildikó (2006) Kis- és középvállalkozások finanszírozása, banki hitelezésének menete egy esettanulmányon keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombás, László (2006) A magyar állami térbeli adatok árpolitikája - a piaci alapú szolgáltató hivatalok kialakításának kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gonda, Petra (2006) A Tisza Volán Zrt. PR tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gorzó, Dóra (2006) A nemzetközi és hazai turisztikai trendek és előrejelzések kapcsolata a Forrás Hotel jövedelemtermelő képességével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Olga (2006) Piacnyitás a villamosenergia-iparban az áramszolgáltatók szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gódor, Zsolt (2006) Az innovációt szolgáló rendszerek, politikák bemutatása, illetve teljesítményük értékelése az Európai Unió egyes tagállamaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Göndör, Ottó (2006) "A konyhatündér ajánlata" a DÉMÁSZ RT. lokális marketing-kommunikációs kampánya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdúné Baltás, Csilla (2006) A Balanced Scorecard bevezetésének kérdései egy dinamikusan fejlődő középvállalkozás esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halasy, Krisztina (2006) Közlekedéspolitika - fenntartható fejlődés "Itt az idő dönteni". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmosi, Gábor (2006) Pénzügyi kimutatások elkészítése az IAS/IFRS követelményei alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harmati, Ákos (2006) A MÁV ZRt. hagyományos juttatási rendszerének átalakítási folyamata egy új rugalmas béren kívüli kompenzációs rendszerré. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Helga (2006) Az Alföldi szaniter marketingstratégiája, avagy, egy tradicionális magyar márka sikertörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Judit Zsuzsanna (2006) A magyar pályázati rendszer nyújtotta lehetőségek kis- és középvállalkozások számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hoffmann, Ágnes Éva (2006) Migráció és a magyar munkavállalók migrációja Németország felé, illetve a magyar fiatalok migrációs tervei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hompot, Miklós (2006) C2C megoldások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Bettina (2006) A számviteli politika megvalósítása integrált ügyviteli rendszerrel, egy vállalat példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Béla (2006) A határidős piac, múltja és jelene a gazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsolt (2006) A kockázati tőke szerepe az induló vállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi, Márta Tünde (2006) Vállalkozói tevékenység, mint a környezeti-gazdasági problémákra adott válasz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi, Norbert (2006) Atipikus foglalkoztatás az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Istókovics, Dóra (2006) Vezető, információs rendszer kialakítása a Paksi Atomerőmű Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Janicskó, Enikő (2006) A Ventas Coffee Hungary Kft. gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei, Gábor (2006) A befektetési alapok és szerepük a hazai lakossági megtakarításokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei, Mariann (2006) Új termék/ szolgáltatás bevezetése a piacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Nikoletta (2006) A Magyar Fejlesztési Bank Rt. szerepe a magyar gazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jókai, Miklós (2006) A MÁV Rt. treasury tevékenységének reformja, különös tekintettel a 2004. év eredményére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kakuszi, Klára Judit (2006) Egyetemek szerepe a helyi gazdaságfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katzenbach, Ágnes (2006) Aktív Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kenyeres, Éva Krisztina (2006) Nők munkaerő-piaci helyzete - a magyar nők munkaerő-piaci helyzete gyermekvállalás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Zoltán (2006) A szuburbanizáció gazdasági-társadalmi hatásai Szeged példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszőcze, Adrienn (2006) A biogazdálkodó képzésének rendszere és a partnerek közötti információáramlás helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kisné Papdi, Edina Rózsa (2006) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Andor (2006) Az életbiztosítás szerepe napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anita (2006) Kockázati tőkefinanszírozás elméleti és gyakorlati megvalósulása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gabriella (2006) A lakástámogatási rendszer változása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Árpád (2006) E-learning megoldások és pénzügyi lehetőségei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kochné Árvai, Katalin (2006) A ZKI Rt. költséggazdálkodása, hatékonysága, jövedelmezősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komjáti, Gyöngyi (2006) Magyar KKV-politika eredményeinek értékelése az európai kihívások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsok, Éva (2006) Munkaügyi-, létszám és bér statisztika a közszférában, kiemelten a 2003-2005-ös évekre vonatkozólag. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos, Rita (2006) A kétcsatornás finanszírozás és az amortizáció problematikája az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kotlár, Enikő Mária (2006) Cégmegszűnések jogi, számviteli és gazdasági környezete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Katalin Irén (2006) A magyar egészségügyi finanszírozás problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lívia (2006) Direkt dilemmák, avagy a közvetlen adók harmonizációja az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Marianna (2006) A hungarikum borok külföldi megjelenésének lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zoltán (2006) A klaszter-szemlélet jelentősége a turizmusfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kováts, Tibor János (2006) Innovatív kistérségek fejlesztési lehetőségei Cambridge és Wales példája alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kubinyi, Lili (2006) Kína és az Európai Unió kapcsolatainak áttekintése a '70-es évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Erika (2006) Vezetői számviteli és kontrolling rendszer vizsgálata a Dunaferr Energiaszolgáltató Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Éva (2006) A magyar borászati kis- és középvállalkozások versenyképességének gátjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Tamás (2006) A borfesztiválok marketing jelentősége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Tímea Kata (2006) A lisszaboni stratégia fejlődése és a magyar szerepvállalás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kürti, László (2006) Vállalatok humán erőforrás gyakorlatát felmérő kutatási projekt kialakítása és beindítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ladi, Zsuzsanna (2006) A költségvetési szervek gazdálkodásának belső ellenőrzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Leiz, Dóra (2006) Hogyan jutottunk idáig? A magyar államadósság története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ludvig, Andrea (2006) A jegybankfüggetlenség kérdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

László, Beatrix (2006) Távmunka körkép. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Diána (2006) Tudásalapú vállalkozások ösztönzése: Az EXIST hálózatok és hatásuk a spin-off vállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Katalin Bernadett (2006) A pénzügyi szektor fejlődése Magyarországon 1987-től�: kiemelten az MKB Bank Rt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lédeczi, Erika (2006) Az SAP vállalatirányítási rendszer bevezetése a Hasit Hungária Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Ilona (2006) A szerkezetátalakítás kistérségeinek fejlesztési lehetőségei külföldi példák alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marinki, Ákos (2006) A piacorientált szemléletmód fontossága a magyar, azon belül is a szegedi vívósportban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maszlag, Melinda (2006) A hódmezővásárhelyi kistérség versenyképessége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mohl, Péter (2006) A PPP jelentősége az önkormányzati fejlesztésekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Margit (2006) A Budapesti Értéktőzsde szabályozása és továbbfejlesztésének irányai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Szilvia (2006) "Online-banking" - avagy a banki ügyintézés különös módjai egy magyar kereskedelmi bank gyakorlata alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Sándor (2006) Villamosenergia-ipari liberalizáció és az árak alakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Katalin (2006) Egy könyvelőiroda működésének fejlesztése minőségmenedzsment módszerek segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Muhi, Zsolt (2006) A jegybanki kamatpolitika és az inflációs folyamatok hazai összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Zsófia (2006) A kis- és középvállalkozások és a mikrofinanszírozás jellemzői, valamint a köztük lévő szinergiák a fejlődő országokban, indiai példákon keresztül bemutatva. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mézes, Ildikó (2006) A transzfer-szabályozás aktuális helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mónus, Tibor (2006) Egy magyar állami gazdaság átalakulása élelmiszeripari középvállalkozássá. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Müller, Eszter (2006) A vidékfejlesztés felértékelődése, tapasztalatok a LEADER+ program tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nacsa, Marianna (2006) A klímaváltozás hatása a biztosítási piacokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Anita (2006) Szentes és kistérsége fejlődési lehetőségei a Piramis-modell tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Beáta (2006) Termékkínálat kialakítása és vállalati termékpolitika a háztartási tisztító- és takarítóeszközök piacán, a Domet Rt. szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ildikó (2006) Hazánk Gazdasági és Monetáris Unióhoz való csatlakozásának feltételei a nemzetközi tapasztalatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ildikó (2006) Mezőgazdasági termelők kockázatkezelésének lehetőségei, fejlesztési irányai az Allianz Hungária Biztosító Rt. tevékenységének bemutatása által. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádasi, Natasa Gabriella (2006) Az életbiztosítás öngondoskodásban betöltött szerepe, kiemelten a kockázati életbiztosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Iván (2006) A vállalati kockázatkezelés elmélete, gyakorlati lehetőségek az energiapiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Péter (2006) Az általános forgalmi adó levonási és visszaigénylési szabályainak változásai az 1980-as és 90-es években. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oravecz, Amanda (2006) Adósminősítési mutatók. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Éva (2006) Pénzmosás, avagy hogyan tisztul meg a "piszkos pénz". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Andrea (2006) A személyzeti tanácsadó cégek tevékenysége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Gábor (2006) Az állam szerepvállalása a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petheő, Géza (2006) A hatályos társasági adó törvény változásai különös tekintettel az adókedvezményekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pigniczki, Mariann (2006) A finn és a magyar nemzeti innovációs rendszerek összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Posta, Mariann (2006) A toborzás és kiválasztás főbb elméleti és gyakorlati kérdései (egy szegedi nagyvállalat toborzási-kiválasztási gyakorlat). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prónay, Szabolcs (2006) "A vállalat állít, a vevő dönt." A fogyasztói lojalitás jelentősége vállalat hosszú távú sikere szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Zsuzsanna (2006) Bankbiztosítás elmélete és gyakorlati megvalósulása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pénzes, Angéla Margaréta (2006) Beszámoló-elemzés a Tóth és Fiai Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pósa, Henrietta (2006) Kis- és középvállalkozások működésének és beruházásainak finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rekecki, Csilla (2006) Számviteli politika a Linamar Hungary Autóipari és Mezőgazdasági Részvénytársaságnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Riffer, Katalin (2006) Integrált vállalatirányítási rendszer kiválasztása és bevezetésének tapasztalatai egy termelő középvállalat esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó, Attila (2006) A lízing, mint finanszírozási forma jogi szabályozása, gyakorlati döntések és a magyar lízingpiac helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rokszinné Árgyelán, Dr. Alice (2006) Szervezeten belül egy szervezeti egység hatékonyság növelési terve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Salamon, György (2006) A projektfinanszírozás elmélete, gyakorlatának bemutatása egy lakóingatlan beruházási projekten keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simonné Leovics, Gabriella (2006) A befektetési alapok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Siposné Dóczi, Klára Ibolya (2006) A gazdálkodó szervezetek által készített számviteli beszámolók értelmezésének és hasznosíthatóságának bemutatása a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. hitelezési gyakorlatán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyvári, Krisztina (2006) A fűszerpaprika botrány története és hatása a Rubin Kft. helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyvári, Zsuzsanna (2006) Az EU élelmiszer-biztonsági követelményei és megvalósításuk a Pick Szeged Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sonkoly, János (2006) Felszámolás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sonkoly, Szilvia (2006) Az állami támogatások szabályrendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Spengler, József (2006) A lakásfinanszírozás rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Suba, Levente (2006) Vállalati hitelezés egy magyar nagybank gyakorlatán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados, Gábor (2006) Az Európai Unió vidékfejlesztési politikája és az agrártámogatások rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2006) Alternatív energiahordozó a gyakorlatban (Napelem gyakorlati alkalmazása). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gabriella (2006) A számvitelről és a társasági adóról szóló törvények kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Katalin (2006) A Dürer Nyomda Kft. számviteli elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsuzsanna (2006) A kincstári finanszírozási rendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Bozsó, Ágnes Dóra (2006) A Magyar Posta Zrt. marketingstratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Zsuzsanna (2006) Kis- és középvállalkozások finanszírozása, különös tekintettel a mikrohitelezésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szauer, Csilla (2006) Fogyatékos munkavállalók a nyílt munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Mariann (2006) Befektetési alapok, Az ERSTE Alpok Befektetési Alap-család. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szendrei, Júlia (2006) Hagyományos és alternatív befektetési, illetve megtakarítási lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szili, Tímea (2006) Korunk betegsége: A munkamánia (A jelenség tudományos bemutatása, továbbá motivációs elméletek tükrében történő vizsgálata). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Sarolta (2006) A multinacionális vállalatok globális és lokális reklámjainak elméleti háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokolay, Kinga (2006) Lakáshitel konstrukciók a Kereskedelmi és Hitelbank Rt-n belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szárics, Nimród (2006) Az infláció alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Katalin (2006) A Szarvasi Vas- Fémipari Rt. vagyoni, pénzügyi, jövedelmezőségi helyzetének értékelése az éves beszámoló alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Róbert Sándor (2006) Fogyasztóvédelem és marketing, különös tekintettel a kommunikáció káros hatásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Zsolt (2006) A rurális típusú kistérségek fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Gábor (2006) Kontrolling funkciók egy kereskedelmi hálózat irányításának szolgálatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Miklós Vilmos (2006) A Európai Unió kapcsolata az ázsiai országokkal, különös tekintettel Kínával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Südi-Verik, Zsuzsanna (2006) Pénzügyek az interneten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Péter (2006) A KKV szektor és egy működő mikrovállalkozás gazdasági helyzete 2000 és 2004 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Zsuzsanna (2006) Az életbiztosítás, mint lehetséges öngondoskodási forma bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Mariann (2006) Vállalkozásfejlesztési politika alakulása az Európai Unióban (1990-2005). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Thurzó, Krisztina (2006) A takarékszövetkezetek hitelezésben betöltött szerepe /különös tekintettel a Pocsaj és Vidéke Takarékszövetkezetnél/. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turai, Tibor (2006) Hajóbiztosítás bemutatása napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tápai, Krisztina (2006) Kockázatkezelés származtatott termékkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Edit (2006) A szegedi orvosok fogyasztói szokásairól, avagy feltérképezése egy regionálisan és társadalmilag is körülhatárolható hivatásrend fogyasztói portfoliójának egy lehetséges fogyasztásszociológiai megközelítésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Hajnalka (2006) A személyzetfejlesztés elmélete és gyakorlata az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Judit (2006) Kis- és középvállalkozások banki adósminősítése, különös tekintettel a pontozásos hitelbírálatra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Tibor Mátyás (2006) Az euroövezethez vezető út, különös tekintettel Magyarország felkészültségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ágnes (2006) Betekintés a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak munkavállalási szokásaiba. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Judit (2006) Az Európai Beruházási Bank bemutatása és szerepe az uniós politikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Törőcsik, Anita (2006) A lakás-takarékpénztár helye a finanszírozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tőzsér, Richárd (2006) Az egészségügy, kiemelten a finanszírozás problémái különös tekintettel az outsourcingra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vajgely, Margit (2006) A vállalkozásfejlesztési gyakorlat meghatározó elemei az Egyesült Királyságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Csaba Mihály (2006) Kis- és középvállalkozások finanszírozása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Melinda (2006) Diplomás pályakezdők munkaerő-piaci helyzete Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Tímea (2006) A környezetvédelemtől a fenntarthatóságig (A fenntartható vállalat koncepciójának kifejtése és egy esettanulmányon keresztüli bemutatása). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Lang, Károly (2006) A magyarországi kis- és középvállalkozások nemzetköziesedése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vargha, Attila (2006) Az Energia Bázis Kft. termékpolitikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vas, Dr. Orsolya (2006) Fizetési módok a külkereskedelemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Verók, Anita (2006) Lakásfinanszírozási lehetőségek Magyarországon, kiemelve az állami szerepvállalást. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Gabriella (2006) Collaborative filtering. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsók, Imre (2006) Pénzügyi kockázatkezelés a Paksi Atomerőmű Részvénytársaságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zubornyák, Zsolt (2006) Atipikus foglalkoztatás feltételei és hatása a munka világára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston, Csilla Zsuzsanna (2006) A környezetbarát termékek értékesítési korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Álb, Andrea (2006) Tőkejövedelmek a személyi jövedelemadóban, a vonatkozó szabályozás tervezett módosításai és azok gazdasági hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ördög, Anita (2006) A nemzetközi pénzügyi szervezetek szerepe és tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ördögh, Andrea (2006) A Homokháti Kistérség szerkezetátalakításának problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ördögh, Renáta (2006) A Homokháti kistérség gazdaságfejlesztése a Homokhát Térségi Agrár-Ipari Park fejlődésének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. június 5. 02:30:07 CEST.