Item where specialization "családjogi szakjogász" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | K | L | M | P | R | S | V
Number of items: 16.

B

Bangóné Átol, Zsuzsanna (2021) Bírósági közvetítés alkalmazása a házasság felbontása és a szülői felügyeleti jog gyakorlása körében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi, József (2021) A bontóperek eljárási szabályai a bírói gyakorlat szemszögéből. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Biró, Attila (2021) A szülői felügyelet gyakorlásának rendezésével kapcsolatos perek gyakorlati kérdései az új Pp. tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csótya, Andrea Edina (2021) A problémás kapcsolattartás pszichológiai háttere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Czepó, Katalin (2021) A kiskorú és a 20. életévét be nem töltött, középfokú iskolai tanulmányokat folytató nagykorú gyermek tartására vonatkozó szabályok újdonságai, gyakorlati kihatásai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkasné Vágvölgyi, Adrienn (2021) A családjog történeti fejlődése különös tekintettel a szülői felügyelet változásaira. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kasuba, Róbert István (2021) A házasság felbontása a vétkességi és a feldúltsági elv alapján. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Klémán, Anna (2021) A válás. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kolarovszki, Márk László (2021) Gyermeki jogok a New York-i Egyezményben, különös tekintettel a gyermek oktatáshoz való jogára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukácsi, Krisztina (2021) A különélő szülő és a gyermek közötti kapcsolattartás a gyermeki jogok tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marton, Erika (2021) Változások a gyermektartás jogi szabályozásában és a kapcsolódó bírói gyakorlat. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Zoltán (2021) A keresetlevél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rostás, Edit Kincső (2021) A különélő szülő jogai és kötelezettségei, különös tekintettel a kapcsolattartásra és annak végrehajtására. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, István (2021) A különélő szülő jogai és kötelezettségei, a kapcsolattartására irányadó szabályok. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szendi-Horváth, Erika Ida (2021) A házassági bontóperek gyakorlati kérdései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vastag, Lilla (2021) A gyermek meghallgatása és véleményének figyelembe vétele a gyermeket érintő családjogi vitában és gyermekvédelmi helyzetekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 08:59:33 CEST.