Item where specialization "andragógia" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W
Number of items: 46.

A

Apjok, Sándorné (2014) Gépjárművezető képzés, mint a felnőttképzés egyik területe a jogszabályi változások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Banyó, Péter (2014) Az Esterházy család 16-17. századi története és az Esterházy-kincstár. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Renáta (2014) A múzeumi kultúraközvetítés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bene-Becski, Anita (2014) Vállalati képzések jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beszédes, Viktória (2014) A felnőttképzési rendszer Szerbiában, különös tekintettel Vajdaságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Fanni (2014) SOÁ. Holokauszt Magyarországon és Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, László (2014) A cukrászat hazai története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bracsók, Éva (2014) A kompetencia alapú szervezetfejlesztés jelentősége a vállalati szektorban. A szervezeti kultúra és a képzési-gyakorlat elemző vizsgálata a KÉSZ Csoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Gréta (2014) Szürrealizmus a festészetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bönde, Gabriella (2014) Az Esterházy család szerepe a művelődéstörténetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Diószegi, Annabella (2014) A dán oktatási rendszer az egész életen át tartó tanulás szolgálatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Duka, Gabriella Filadelfia (2014) Hallgatói mobilitás az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fejes, Attila (2014) Televíziózás a Kádár-korszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fogarassy, Fanny (2014) Alternatív oktatás és nevelés a Vajdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forrai, Szilvia (2014) Az egész életen át tartó tanulás paradigma gyakorlati megvalósulása Magyarországon. Szakmapolitika kontra gyakorlat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gali, Vivien (2014) Zichy Mihály élete és művészete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Csilla (2014) Az új felnőttképzési törvény hatásai a felnőttképzési intézmények működésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Anikó (2014) A szegedi andragógus hallgatók vállalkozási hajlandósága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Beáta (2014) Az egész estés rajzfilmek technikai fejlődése és morfológiája Walt Disney munkáságában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsanett (2014) Az egész életen át tartó tanulást támogató mobilitási eszközök. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ipacs, Virág Réka (2014) A nonformális és informális úton szerzett kompetenciák validálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Barbara (2014) Az SOS Gyermekfalu törekvése a fiatal felnőttek reintegrációjáért: Esettanulmányok a Lajosmizsei Ifjúsági Házról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalocsai, Ágnes (2014) Magyarország és Lengyelország közötti történelmi és kulturális kapcsolatok a második világháborútól napjainkig – magyar szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Fanni (2014) A közös ismerős. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Éva (2014) A Miasszonyunkról Nevezett Kalocsai Iskolanővérek Társulatának Kalocsai Rendházának története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakatos, Andrea (2014) A felnőttképzés gyakorlata és lehetőségei a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Csilla Veronika (2014) A Szegedi Szabadtéri Játékok képi kommunikációjának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Masáné Farkas, Orsolya (2014) Iskolarendszerű felnőttoktatás a Szegedi Fegyház és Börtönben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Alexandra (2014) A rémhírek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mráz, Mária Krisztina (2014) A felnőttkori tanulás akadályai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Eszter (2014) A szimbólumok kulturális szerepe, a szimbolikus antropológia kutatásai alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyul, Vivien Adrienn (2014) A magyar borkultúra helyzete az Etyek-Budai Borvidéken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Bernadett (2014) A rendezvényszervezés folyamatának átfogó bemutatása a Fashion Aukció Jótékonysági Divatbemutató példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Luca Alexa (2014) „Hova tovább?”: Pályaorientációs körkép Szolnokon, kiemelt tekintettel a középiskolai és felnőttképzésben érvényesülő orientációra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Dóra (2014) Sisi a modern nő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálmai, Lili (2014) A magyar és finn fiatal felnőttek szabadidős sportfogyasztásának összehasonlító vizsgálata (2013-2014) és egy erre épülő preventív egészségmegörző képzési program. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ruskó, Rebeka Ramóna (2014) Szocializációs hatások a gyermekkori agresszivitás kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szécsi, Annamária (2014) A nyugdíjas évek újragondolása a gazdaság és művelődés szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Tímea (2014) A felnőttkori tanulás jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Adrienn (2014) A nem muszlimok élete az iszlám világban a XXI. században. /Egy magyar lány helyzete az arab kultúrában./. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Fanni (2014) A MODEM és az Antal–Lusztig gyűjtemény. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Bodor, Anita (2014) Az élethosszig tartó tanulás jó gyakorlatai Bács-Kiskun megye közművelődési szervezeteiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Bianka (2014) Élményszerű tanulás a múzeumokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Nóra Viktória (2014) A mai Magyarország gazdasági, társadalmi és kulturális helyzetképe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vér, Erzsébet (2014) A humántőke fejlesztése a megváltozott munkaképességű emberek körében a Dél-alföldi régióban. A „MOZGI” Projekt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Weiszenburger, Dóra (2014) Hatékonység és innovativitás a felnőttoktatók munkájában. A felnőttoktatók módszertani kultúrájának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 02:42:48 CEST.