Item where specialization "Európa tanulmányok" and date of item 2006

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | F | H | J | K | L | M | O | P | S | T | V | Z
Number of items: 26.

A

Aracsi, Tamás (2006) Az információs társadalom kialakulása az Európai Unióban, főként Magyarország tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Sándor Krisztián (2006) Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza közbeszerzési gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ficsorné Sáfár, Anett (2006) Környezetvédelem a "faluban" - Az uniós környezetvédelmi direktívák és a megvalósítás lehetőségei egy kisközségben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forczekné Veszelovszki, Brigitta (2006) Az Európai Unió Foglalkoztatási Stratégiájának hatása a Kiskunmajsai Kistérség munkaerőpiacára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hahn, Adrienn (2006) Élelmiszerbiztonság az Európai Unióban, és ennek gyakorlati bemutatása a PICK Szeged Zrt. minőségirányítási rendszerének működésén keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Joó, Anna (2006) Az energia ára - fenntartható megújulók az energiaszektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Szilvia (2006) A regionális Fejlesztés Operatív Program helyzete és végrehajtásának tanulságai, különös tekintettel a Dél-alföldi Régióra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kenéz, Csaba (2006) A Nemzeti Fejlesztési Terv öt operatív programjának bemutatása, összehasonlító értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Márta (2006) Stratégiai elemzés az orosházi Kossuth Lajos Közoktatási Intézményben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Beatrix (2006) Karrier az EU-n innen és túl - avagy munka határok nélkül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lele, Dr. József (2006) Teljesítményértékelés, mint a humán terület stratégiai értéke. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Miskolczi, Andrea (2006) Az üzleti hálózatok, mint tudásstruktúrák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oravecz, Dr. Ágota (2006) Kis- és középvállalkozások szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Podhorszki, Judit (2006) Egy mezőgazdasági vállalkozás SAPARD támogatással megvalósult infrastrukturális beruházása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Porteleki, Tímea (2006) Diplomák és szakképesítések kölcsönös elismerése az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter, Mária (2006) Élelmiszerszabályozás az Európai Unióban és Magyarországon a csatlakozás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péterné Králik, Emese (2006) Csongrád megye fejlődési lehetőségei az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szirák, Csaba (2006) A magyar munkabérek alakulása az EU csatlakozás küszöbén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsényi, Balázs (2006) Az ingatlanpiac alakulása az Európai Unió egyes tagállamaiban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcsborus, Melinda (2006) A MÁV Zrt. vállalati kultúrájának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sólyomné Sóti, Bernadett (2006) A munkaerő szabad mozgása és annak korlátozása az Európai Unió legújabban csatlakozott tagállamaira vonatkozóan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Triznyai, Ágnes (2006) Humán erőforrás fejlesztés a Szegedi Tudományegyetemen, az SZTE Karrier Iroda működtetésén keresztül, a Regionális és Operatív Program keretében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Dr. Beáta (2006) Az Európai Unió Közös Agrárpolitikájának reformja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, István (2006) Kis- és középvállalatok az EU-ban, a magyar KKV-k támogatott fejlesztési forrásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Villő (2006) ESPON - az európai területfejlesztés folyamatának tudományos programja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zala, Anikó (2006) Regionális és kisebbségi nyelvek és nyelvpolitika az Európai Unióban Spanyolország példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 09:35:13 CET.