Item where specialization "élelmiszermérnök" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Ö
Number of items: 79.

A

Alt, Norbert (2021) A gyulai húsipar helyzetének alakulása az új trendek függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

András, Kitti (2021) A táplálékallergiák és táplálékintoleranciák növekvő száma napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antóni, Krisztina (2021) Az élelmiszerpazarlás és csökkentési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bihari-Nagy, Barbara (2021) A konsolás időbeli lefolyásának hatása a csokoládé néhány minőségi jellemzőjére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bondár, Nikolett (2021) Antioxidánssal dúsított élelmiszerekkel kapcsolatos humán attitűdök vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsányi, Gina (2021) Különböző tészták fagyasztás utáni szerkezetének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó, Hédi (2021) Kelt tészta és gluténmentes kelt tészta összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Tímea (2021) Édesipari zselétermékek öregedési és tárolási jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseh, Débora (2021) A szegedi Anna és a szolnoki Áldás kút gyógyvizeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseri, Nóra (2021) Az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos preferenciák vizsgálata egyetemista fogyasztók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuha, Bálint Zsolt (2021) Kereskedelemben kapható India Pale Ale (IPA) típusú sörök összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csurai, Boglárka (2021) Cukorhelyettesítés lehetősége sütőcukrászati termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daraki, Dalma (2021) Fogyasztói magatartás vizsgálata a növényi italok, mint élelmiszeripari innováció esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobler, Adél (2021) Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobler, Dorián (2021) Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobozi, Réka (2021) Tej alvadási és sajt érési folyamat nyomon követése dielektromos mérésekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobsi, Mariann (2021) Félkemény és ömlesztett sajtok nyomonkövethetősége üzemi környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Dávid István (2021) Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, Nikolett (2021) Tönköly DH vonalak fruktán tartalmának változásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egri, Laura (2021) Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei, Bálint (2021) Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabó, Ferenc (2021) Biológiai hatóanyagok hatása élelmiszerről izolált bakteriális biofilmeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Anikó (2021) Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Réka Erzsébet (2021) Az élelmiszerek csomagolásának hatása a vásárlói szokásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Viola (2021) Kísérletek probiotikus növényi alapú italok fejlesztésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Szilvia (2021) Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Firic, Dávid (2021) Szőlő- és almapálinka alapú alkoholos ital gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gelencsér, Bálint Lajos (2021) A zsírégetés szerepe a sportolók étrendjében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gubina, Tamás (2021) HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, Andrea (2021) Kacsahússal készült pástétomok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyovai, Anna (2021) Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Nikolett (2021) Sajtimitátumok előállítása növényi alapanyagokból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegedűs, Ákos (2021) Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hlavács, Máté Zoltán (2021) Házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti színezéktartalom és színváltozásának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horkics, Matilda Ágnes (2021) Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Husztik, Dániel (2021) A fiatal korúak tej és tejtermék fogyasztási szokásainak vizsgálata Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés, Imola (2021) Glutén és allergén mentes macaronok kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Istella, Orsolya (2021) A Hajós-bajai borvidékről származó borok összetételének, fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab, Tifani Regina (2021) Csokoládémasszák és termékek antioxidáns tartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karai, Péter (2021) Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Adél (2021) Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Klára (2021) A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Palotai, Zsanett (2021) Alternatív táplálkozási módok értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kucsera, Zoltán Tibor (2021) Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madácsi, Csenge Anna (2021) Édesipari kisüzem vegán termékek gyártására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matók, Timea Éva (2021) Pecsenyepulyka és törzspulyka állományokból származó mellhúsok összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszlényi, Csilla Ágnes (2021) Funkcionális desszert termék fejlesztése kizárólag vagy jelentős részben növényi alapanyagok felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Ádám (2021) Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Gyöngyvér (2021) Paprikakrémek összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyúl-Kardos, Viola (2021) Kemény (gumi) zselétermékek fejlesztési lehetőségei kombinált zselírozó anyagok felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Roland (2021) Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Odrobina, Otília (2021) Hagyományos és zsírszegény karamella fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ogbebor, Peace Osaerame (2021) The Use of Essential Oils and Edible Coating in Prolonging the Postharvest Life of Citrus Fruits. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Alexandra (2021) Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Kitti (2021) Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pechinger, Cintia Ivett (2021) Növényi italok felhasználási lehetőségei sütőipari termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pfeffer, Noémi (2021) Gluténmentes száraztészta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pólya, Dorina (2021) Különböző szarvasmarha fajtákból készült szárazáruk összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rehák, Bence (2021) Kézfertőtlenítőszerek mikrobiológiai hatásvizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Kitti (2021) Panírozott hal termékek fejlesztése speciális igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schauer, Márta (2021) Egészséges táplálkozás kialakítása fiatal felnőttek korosztályában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Sára (2021) Magyaros ízvilágú, panírozott baromfi termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Viktor Norbert (2021) Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szebeni, Eszter (2021) Ásványi anyagokkal dúsított szénhidrát csökkentett zselétermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeri, Boglárka Ramóna (2021) Különböző gyártóktól származó virslik összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Dávid (2021) A vitaminok jelentősége a táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Krisztián (2021) A jövő útja(?): A növényi alapú és hagyományos hamburgerpogácsák multifaktoros összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáfrán-Szalai, Mónika (2021) Marcipán figurák 3D nyomtatásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárkány, Norbert Tibor (2021) Fuzáriummal fertőzött búza mikotoxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamás, Hunor Csaba (2021) Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Timmermann, Zsanna (2021) Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Lilla (2021) Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dávid Pál (2021) A pulyka különböző testtájain taláható húsok technofunkcionális vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Fanni Éva (2021) Pszeudocereáliák őrleményének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Réka (2021) Gluténmentes croissant termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Szabina Blanka (2021) Különböző ízesítésű krékertermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vedelek, Fanni Petra (2021) Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Emese Eszter (2021) Paleo termékfejlesztés a sütőiparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös, Viktória (2021) Nyúlkészítmény kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 22:59:56 CEST.