Item where department "Vadgazdálkodási Tanszék" and date of item 1981

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | E | K | M | N | P | S
Number of items: 10.

B

Bakosné Szanday, Edit (1981) A fácántenyésztés elemző vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Szakszervezeti Vadásztársaságnál. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Bálint, Mihály (1981) A mezei nyúl helyzete, állományváltozásának okai Békés megyei vadásztársaságok adatai alapján. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

E

Esztergomi, Győző (1981) A vadaspark létesítésének és üzemeltetésének problémái a Telki Állami Erdő- és Vadgazdaságban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

K

Kovács, Erika (1981) Vadkacsatenyésztés elemző vizsgálata a Mezőföldi Állami Erdő- és Vadgazdaság soponyai telepén. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Kovács, Tamás (1981) A nagyvadbefogási módszerek összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

M

Major, Dezső (1981) Az intenzív fácántenyésztés elemző vizsgálata a Tatai Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

N

Nagy, István (1981) A vörös róka szabályzó és kártevő hatásának vizsgálata a vadgazdálkodás szemszögéből. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

P

Pukler, János (1981) A vaddisznó kártételének ökonómiai vizsgálata Baranya megyei vadgazdálkodási egységeknél. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Pálnik, Ferenc (1981) A magyar túzokállomány helyzete, tenyésztésének lehetősége a dévaványai túzokrezervátumban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

S

Szőke, Sándor (1981) A fogoly intenzív tenyésztésének vizsgálata a Kemecsei Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 04:47:56 CEST.