Item where department "Takarmányozástani Tanszék" and date of item 1979

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | H | K | L | M | N | P | S | T
Number of items: 14.

B

Balogh, Tamás (1979) Néhány szántóföldi melléktermék konzerválásának összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Bóta, Teréz (1979) A gyep hasznosítása a jászberényi "Lenin" Mgtsz juhtenyésztésében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

C

Cseh, Kálmán (1979) Takarmányozás hatása a tejtermelésre a makói Lenin Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

D

Dankó, Pál (1979) Takarmányozás hatása a tejtermelésre a szarvasi Dózsa Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

H

Hegyi, Mária (1979) Összehasonlító kiscsoportos express pecsenyebárány hizlalási kísérletek a Takarmányozástani Tanszék kísérleti telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

K

Kiss, Adrien (1979) A hódmezővásárhelyi és a kaposvári bárányhizlaló tápok összehasonlító vizsgálata a balástyai Móra Ferenc Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Kiss, Zoltán (1979) A malactápok hatékonyságának összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

L

Laczó, András (1979) Baromfiürülék szárítása és felhasználása a kérődzők takarmányozásában a békéscsabai "Lenin" Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

M

Márton, Miklós (1979) Szarvasmarha takarmányozása baromfialommal a Derekegyházi Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

N

Nagy, Zoltán (1979) Pecsenyecsibe nevelési és takarmányozási technológia elemzése a sarkadi "Lenin" Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Németh, Ibolya (1979) Express pecsenyebárány hizlalás elemző vizsgálata a maroslelei "Rákóczi" Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

P

Pipis, Eszter (1979) Ásványianyag ellátottság hatásának vizsgálata a tehenek szaporodásbiológiai folyamataira a gyulai Munkácsy Tsz-ben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

S

Sziki, Imre (1979) A csomagolóanyag megőrző hatása a lucernaliszt és granulátum emészthető nyersfehérje és karotin tartalmára. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

T

Tóth, Mihály (1979) A karbamid felhasználásának jelentősége, bedolgozásának lehetőségei és problámái az abrakkeverék gyártásban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

This list was generated on 2024. április 18. 08:31:39 CEST.