Item where department "Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszék" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 31.

Bak, Balázs Mihály (2018) A kínzás, az embertelen és megalázó bánásmód nemzetközi tilalma az Emberi Jogok Európai Bíróságának gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baksa, Barnabás (2018) Kül-és biztonságpolitika az Európai Unióban – a béke kulcsa? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Tekla (2018) Az Európai Unió környezetjogi szabályozásának eszközei, különös tekintettel a szektorális normákra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bogdány, Tamás (2018) Diplomáciai menedékjog megítélése a nemzetközi jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dorusák, Viktória (2018) Az Európai Unió új adatvédelmi szabályozásának kritikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H. Szabó, Rebeka (2018) A nukleáris energia szabályozásának eszközei a nemzetközi jogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Ádám (2018) A felejtés joga az Európai Unió adatvédelmi szabályozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jámbor, Dóra (2018) Az atomfegyverekre vonatkozó nemzetközi szabályok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kancsó, János (2018) Környezeti tárgyú ügyek a Nemzetközi Bíróság ítélkezési gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kertai, Nóra (2018) A nemzeti bíróságok szerepe a nemzetközi büntetőjogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anna (2018) A weboldalakkal kapcsolatos adatvédelmi jogi kérdések a 2016/679 EU rendelet tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Attila (2018) Az Európai Unió részvétele más nemzetközi szervezetekben, a kettős tagság problémája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsófia Beatrix (2018) Önrendelkezés kontra szuverenitás és ezek megítélése a nemzetközi jogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Liszkai, Zita (2018) A klímaváltozás elleni küzdelem eszközei a nemzetközi környezetvédelmi jogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Anna (2018) The Effectiveness of International Organisations’ Decision-Making Processes with Special Regard to the MINUSMA Mission of the United Nations. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Novák, Luca Réka (2018) Az Európai Unió csatlakozása az Emberi Jogok Európai Egyezményéhez, különös tekintettel a két Bíróság álláspontjára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oberst, Olga (2018) Az Európai Unió Kül- és Biztonságpolitikai tevékenységének fejlődése: Az Európai Külügyi Szolgálat és a főképviselő szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patai, Ádám (2018) LGBT Rights in the Visegrád 4 Countries with Particular Regard to the Right to Marriage and Adoption. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti, Barnabás László (2018) A kisebbségek helyzete az Európai Unió jogában és a nemzetközi jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Zsófia (2018) A védelmi felelősség alkalmazásának kihívásai az arab tavasz eseményeinek fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Blanka (2018) Protection of national minorities - The case of Serbia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Julianna (2018) A határon átnyúló környezeti károkért való államfelelősség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, Johanna (2018) Ha elég idős vagy ahhoz, hogy elbírd a fegyvert : Dél-Szudán gyermekkatonáinak helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szappanos, Anna Mária (2018) Az Európai Külügyi Szolgálat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tomatás, Csenge Lilla (2018) Hontalanság elleni küzdelem a nemzetközi színtéren. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Valentin (2018) Az Európai Unió és a harmadik államok, különösen az Egyesült Államok közötti adatáramlás szabályozásának új kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Lilla (2018) e-Kormányzás, észt virtuális állampolgárság és a digitális egységes piac az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Hanna (2018) Az állampolgárok védelme külföldön, különös tekintettel a konzuli védelemre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Dávid (2018) A népirtás nemzetközi jogi megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Dalma (2018) A tengeri olajszennyezés miatti nemzetközi felelősség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Nikolett (2018) A vízhez való jog tartalma és helyzete a nemzetközi jogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. december 9. 09:52:43 CET.