Item where department "Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszék" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | K | M | N | P | R | S | V
Number of items: 31.

A

Altorjay, Flóra (2017) A kalózkodás egyes alapkérdései a nemzetközi jogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Banyó, Viktória (2017) Az Észak-ciprusi Török Köztársaság jogállása a nemzetközi jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Budavári, Sára Anna (2017) A kulturális örökség védelme nemzetközi szinten, különös tekintettel az Európai Unió és Magyarország helyzetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseh, Mária Viktória (2017) A megújuló energiaforrások Európai Uniós szabályozásának alapkérdései, kitekintéssel Magyarországra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Demus, Henrietta (2017) Háborús bűnösök felelősségre vonása, különös tekintettel a Nemzetközi Büntetőbíróság működésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Dávid (2017) Az Európai Unió integrációjának elmélyülése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Annamária Emőke (2017) Az uniós polgárok konzuli védelme harmadik államokban a tanács (EU) 2015/637 számú irányelvének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Brigitta (2017) Az uniós polgárok védelme harmadik országokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gulyás, Alexandra (2017) A kulturális örökség védelme a nemzetközi jogban : különös tekintettel a 21. század kihívásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Ágota (2017) Vitarendezési módok és eljárások a nemzetközi jogban – különös tekintettel a környezetvédelmi jogra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Harkai, Laura (2017) Az igényérvényesítés lehetőségeinek reformja az uniós versenyjogi jogsértések területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Khalil-Ahmad, Dávid (2017) Palesztin-Izraeli konfliktus a diplomáciai vitarendezés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Adrienn (2017) Az uniós polgárok konzuli védelemhez való joga. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Prumik, Nóra (2017) Az Európai Unió emisszió-kereskedelmi rendszere mint az éghajlatváltozás elleni küzdelem eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Áron (2017) A világörökség védelmének nemzetközi jogi kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kövér, Tamás (2017) A nemzetközi jog válaszai a kulturális örökség védelmének új kihívásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Megyesi, Gabriella (2017) Törésvonalak a nemzetközi diplomáciában különös tekintettel az Amerikai Egyesült Államok és Kuba kapcsolatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mányoki, Flóra (2017) Az uniós polgárok konzuli védelme a harmadik államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Jennifer (2017) A nőkkel szemben alkalmazott hátrányos megkülönböztetés tilalma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Szabolcs (2017) Egy új korszak hajnalán. A versenyjogi jogsértéseken alapuló kártérítési perek az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Neparáczki, Renáta (2017) A gyermeki jogok nemzetközi jogi szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Poturak, Emina (2017) A kémkedés a nemzetközi jogban – különös tekintettel a diplomácia és a titkosszolgálatok hírszerző tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pászka, Imre Ágoston (2017) A tengeri kalózkodás mint új típusú nemzetközi bűncselekmény a XXI. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rideg, Sára Réka (2017) Az Európai Unió közös kül- és biztonságpolitikája, különös tekintettel az Európai Külügyi Szolgálatra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Spitzer, Jenő (2017) Az erőszak tilalma és az önvédelem joga a nemzetközi jogban, különös tekintettel az Iszlám Állam elleni nemzetközi fellépés lehetőségeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bettina (2017) A környezet védelme fegyveres konfliktusok idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, Annamária (2017) Az emberkereskedelem és annak nemzetközi jogi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Szandra (2017) A békefenntartás és az ENSZ Alapokmány kapcsolata, különös tekintettel az Alapokmány 40. cikkére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szendi-Horváth, Fanni Margit (2017) A gazdasági erőfölénnyel való visszaélés az Európai Unióban, jogesetek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Virágh, Benjámin (2017) A klímaváltozás elleni küzdelem a legnagyobb kibocsátók és az Európai Unió tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi, Enikő (2017) Kisebbségvédelem a nemzetközi jogban, különös tekintettel az autonómia törekvésekre Európában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. szeptember 24. 02:01:47 CEST.