Item where department "Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszék" and date of item 2008

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | E | F | G | H | I | K | L | M | P | R | S | T | U | V | Á
Number of items: 28.

B

Bodonovits, Regina (2008) Az előzetes döntéshozatal eljárás az Európai Bíróság és a tagállami bíróságok gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatlós, Erzsébet (2008) Az Arktisz speciális jogi helyzete - Területszerzés, szuverenitás gyakorlása? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erős, Anett (2008) A bűnügyi együttműködés intézményei az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Frecskó, Alexandra Zsuzsanna (2008) Az Európai Unió joga, mint önálló jogrendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gesztesi, Kinga (2008) Jogharmonizáció és jogegységesítés a Tanács 93/13/EGK irányelvének átültetése és a Tanács 44/2001/EK rendelete kapcsán. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajnal, Eszter Mária (2008) Az Emberi Jogok Európai Egyezményének alkalmazása az Európai Bíróság gyakorlatában, különös tekintettel a 8. cikkre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halm, Kornél (2008) Az Európai Unió nemzetközi jogalanyiságának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Imre, Noémi (2008) A 2003-as iraki háború nemzetközi jogi kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Koch, Magdolna (2008) Az Európai Unió Energiapolitikája, ennek magyarországi törvényi szabályozása, különös tekintettel a megújuló energiaforrásokra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lóczi, Boglárka (2008) Jogharmonizáció és állami felelősség - különös tekintettel Magyarországra-. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra, Tímea (2008) Az Európai Unió migrációs politikájának új irányai, különös tekintettel a gazdasági migrációra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti, Dániel (2008) Az Európai Unió támogatási rendszerei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Páka, Erika (2008) A magánélethez való jog egyes kérdései nemzetközi kitekintéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radvánszki, Anikó (2008) Az emberi jogok kontra terrorizmus ellenes harc? Avagy az emberi jogok érvényesülése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sipos, Melinda (2008) A verespataki bányanyitás környezeti hatásvizsgálatának elemzése az uniós jog tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Soós, Edit (2008) A vízvédelem szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szalkai, Ágnes (2008) Az EU vámegyüttműködése, különös tekintettel az EU bírósági gyakorlatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Gyöngyi (2008) Alapjogok mint az egységes belső piac alapját képező négy szabadság lehetséges korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentesi, Orsolya (2008) A közösségi versenyszabályok decentralizált alkalmazása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sziromi, Márta (2008) Az Európai Bíróság jogfejlesztő szerepe, különös tekintettel az alapjogi védelem kialakítására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősi, László (2008) A maastrcihti kritériumok, valamint a konvergenciafolyamattal kapcsolatos várakozások Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Elvíra Adrienn (2008) Sport a nemzetközi jogban, különös tekintettel a doppingra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Torma, Éva (2008) Az ENSZ tevékenysége a nemzetközi béke és biztonság fenntartása érdekében - különös tekintettel a békefenntartásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Alexandr (2008) Kézi és könnyűfegyverek nemzetközi jogi vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erzsébet (2008) A "ne bis in idem" elvének európai érvényesülése az Európai Bíróság ítéleteinek tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uszkay-Boiskó, Sándor (2008) A közösségi és a magyar versenyjog vizsgálata különös tekintettel a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés szabályozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Volford-Makk, Eszter (2008) A ne bis in idem-elve és európai érvényessége. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágner, Zita (2008) A bűnügyi együttműködés a nemzetközi jogban és az Európai Unió jogában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 14:06:56 CET.